Fantastická zvířata..... a nejen ta plejádní 25.-29.10.2013

06.11.2013 21:47

Fantastická zvířata… aneb Plejádní humoresky

               

Už jen podle názvu je jasné, že o legraci jsme na podzimkách neměli nouzi.

        Vše začalo 25.10 na vlakovém nádraží, kde už většině z nás bylo jasné, že to bude 5 velice zajímavých dní, když okolo nás malý Peťa Krátký pobíhal jak postřelenej krocan.

V autobuse jak by si kde kdo mohl myslet, nuda opravdu nebyla, jelikož

 Peťovy a Eliščiny disputace (věřte nebo ne) bavily celý autobus. Když jsme pak přestupovali v Olomouci z jednoho autobusu do druhého, byl Peťa tak rozjařený, že Eliška pak musela uklidňovat pana řidiče, aby nás vůbec pustil dovnitř. Navzdory těmto drobným potížím jsme, však dojeli do Bohuslavic a už nás čekala jen krátká cesta bahnem do tábora (což je samozřejmě to nejmenší).

 

No ale teď už k akci samotné. Takže dle mého názoru to byla naprosto standardní akce, která však byla řádně okořeněná a to nejen Peťovými slavnými hláškami, ale i nevšedními návštěvami, které vnesly trochu světla do jinak obyčejných dní. Některé hry, které všichni co byli alespoň na jedné akci Plejád znají, byli doplněny nevšedními jmény magických tvorů např. Vlkodav, Tlustočerv, Scvrček ( jinak malá ještěrka v Helčině podání vypadající jako cvrček), Gryf a mnoho dalších.

Toť stručně vše k této akci a teď malá třešnička na dortu. Jak 

jsem se již zmínila, padlo na této akci několik vtipných hlášek a toto je malá ukázka: atomouka, poplivaný politik zpívající- volte.volte Zemana žížala je pomalá, nebo také má oblíbená hláška-K čemu slouží kuřárna? K chovu kuřat.

Zaujal vás popis této akce? Tak neváhejte a jeďte s námi na další.

                     

   Tento článek pro vás zpracovala věrná členka plejád Klára M.